onsdag den 26. juni 2013

18. Invasion: Operation Julefred!

28. nov. – 22.dec.

Pink Army ønsker julefred. 

For at undgå julens mange familiekriser og skænderier har Pink Army Aarhus ARTillery følt sig nødsaget til at sætte ind med det plastiske springstof marcipan – en kaloriebombe, der sprænger rammerne for hektisk aktivitet og stress. Som offer for kaloriebomben, bliver man tvunget ned i sofaen, hvor man passivt kan sidde i fred og råhygge.
  
Allerede d. 28. november - ved julemandens ankomst til Århus - indledte Pink Army Aarhus ARTillery en omfattende fredsaktion. Mens nisser og julemænd kastede karameller ud til børn og barnlige sjæle, tog aktionens indsatsleder en hurtig beslutning om at kaste nogle håndfulde lyserøde legetøjssoldater ud til de mange mennesker, der var mødt op til juleparaden. Formålet med aktionen var at ramme de fremmødte folk med budskabet om fred. 

På trods af indsatsen har det alligevel været nødvendigt at invadere en række butikker, hvor hærens lyserøde soldater nu står fredsvagt mellem julepynt, gaver og julegodter. Indtil videre har soldaterne indtaget Bilka i Tilst, Føtex i Frederiks Allé og i Skejby Centert, Kvikly i Åbyhøj og i Veri Centret samt Magasin du Nord og Salling Stormagasin i hjertet af Århus.

På trods af en stor indsats er mange butikker gået ramt forbi. Hæren tvivler derfor på, at budskabet om julefred når bredt nok ud. Pink Army Aarhus ARTillery har derfor set sig nødsaget til at sende en hær af skytsengle ud til allierede via kommunikationscentralen Myspace. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar