torsdag den 27. juni 2013

31. Invasion: OPERATION Fred for helvede!

6. februar 2010

Den nystiftede gruppe »Goodnight White Pride,« arrangerede en demonstration d. 6. februar imod den højreekstremistiske, nynazistisk, racistiske og voldelige hooligangruppe Ultras White Pride, der støtter det århusianske fodboldhold AGF. AFG støtter til gengæld ikke White Pride. Det siger sig selv, da de skal værne om deres udenlandske medspillere og beskytte dem mod racistiske påfund og frit flyvende ølflasker.

Demonstrationen tiltrak en del almindelige borgere, der er træt af den racisme og vold, som hooligans udøver ved fodboldkampe og i gaderne bagefter. Endvidere tiltrak demonstrationen en stor gruppe autonome fra især København.

Nogle autonome grupper ønsker at bekæmpe en hel del -ismer som for eksempel: imperialisme, kapitalisme, racisme, fascisme, nazisme og sexisme med alle midler. Det tiltrækker til gengæld deres modstandere, der vil slås for deres samfundssyn med alle midler. Hmmm! Var der nogen der sagde børnehave?

Under demonstrationen dukkede således også redaktøren af Uriasposten op for at fotografere demonstrationen og måske for at bruge det mod dem, der kunne genkendes på fotografierne. Uraniposten er en kontroversiel blog med et nationalkonservativt udgangspunkt, der ingen midler skyr i udlæggelsen af dem, de er modstandere af.

De fleste ved at de autonome gemmer deres ansigt og ikke vil fotograferes, fordi de er bange for forfølgelse fra højrefløjen og politiet. Så da redaktøren dukkede op i nærheden af demonstrationen med et kamera, fik han og hans følgesvend et gevaldigt knald i låget med en flaske af en flok vrede og efter sigende maskerede autonome. 

Han blev dog hjulpet på ret køl af en dame og en chokeret misbruger, hvis bænk den blødende blogskribent herefter indtog, før han blev kørt væk i en ambulance.

Bortset fra det, forløb selve demonstrationen fredeligt, selvom det er ekstremt træls når nogen, der demonstrer mod meningsløs vold bliver så kollektivt bange, at de griber til selvsamme udtryksmiddel.

Senere på aftenen (her havde Pink Army forladt arenaen) blev to unge demonstranter udsat for en omgang voldsom og meningsløs vold fra en stor gruppe tilrejsende og lokale højreekstremistiske mænd. Så er der virkelig dømt selvmål! GOOD NIGHT WHITE PRIDE.

Pink Army deltog også i demonstrationen med et eneste budskab: FRED FOR HELVEDE! - Fra os får man kun kærligheden at føle! Pink Army Århus ARTillery fik heller inger flasker i knolden, kun klap på skulderen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar