søndag den 30. juni 2013

45. Invasion: FREDSSKABENDE MISSION I KØBENHAVN

20 mar 2011

På baggrund af 19 sigtelser for overtrædelse af Våbenloven, som følge af urolighederne efter rydningen af Ungdomshuset, Jagtvej 69, 2200 København N, har Københavns Politi besluttet at indføre følgende to visitationsområder på henholdsvis Nørrebro og Christianshavn 

Område Nørrebro:
Området afgrænset af Fredensgade - Tagensvej - Rådmandsgade - Allersgade - Nørrebrogade - Stefansgade - Borups Plads - Ågade - Åboulevard - Peblinge Dossering - Sortedams Dossering.

. I visitationszonerne har politiet lov til at undersøge folks lommer UDEN at have nogen konkret mistanke om at de bærer ulovlige våben bare for at være på den sikre side. Denne ret bruger politiet især overfor unge mænd med udenlandsk baggrund 
Udvidelsen af zonen skete efter en ung 19 årig “af anden etnisk oprindelse” blev skudt i nærheden af Blågårdsplads forrige torsdag.

Pink Army Århus ARTillery var på Indre Nørrebro i forbindelse med forberedelserne til en udstilling på Køge Skitsesamling til maj, så vi kunne ligeså godt skabe fred mellem rivaliserende bander og mellem politiet og etniske unge.

Den fredsskabende mission blev udført til UG, så nu er der fred igen på Indre Nørrebro og visitationszonen kan ophæves.

Uheldigvis brugte FN og NATO det at vi var travlt optaget i København til at kaste bomben og gå i krig mod Gaddafi regimet i Libyen - men det skal vi nok også få gjort noget ved.

Folkets Hus, Nørrebro

Blågårds Plads, Nørrebro

Folkets Hus, Nørrebro

Ingen kommentarer:

Send en kommentar