onsdag den 26. juni 2013

OPERATION: Holger Danske

August 2008

En operation udført af General Scarlett Pinkgomery 
  
Selv om Pink Army har stillet krav om fred i verden, er det stadigvæk ikke lykkedes at få kravet opfyldt. 
  
I håb om at opnå resultater gik General Pinkgomery i audiens hos Holger Danske, der er parat til at vågne op til dåd, når Danmark er i nød. Pinkgomery appellerede til den store mester, om at rejse sig i Pink og beskytte demokratiet og ytringsfrihed, som altid har været forankeret den i den danske ånd, men for tiden er sat på spil. Men mesteren sover stadigvæk - “Alt for mange mennesker beder om alt for meget«, sagde han - »men bliv ved med at kæmp for fred og demokrati – det ønsker alle mennesker alligevel inderst inde, de forstår bare ikke, at de skal tie og begynde med sig selv«.

På sin rejse videre gennem Nordsjælland og Vestjylland så General Pinkgomery skræmmende spor fra tidligere og nuværende militære aktioner og krige. Bag Kronborgs mure, hvor Holger Danske stadig sidder og sover, lyder et ekko fra historien om den danske prins Hamlet, hvor Marcellus konstaterer at: “Der er noget råddent i staten Danmark”. 

Generalen drog eftertænksom videre til Dragør i Nordsjælland, som havde været udskibning havn for transport af jøder, der i al hemmelighed blev sendt til Sverige under Anden Verdenskrig. I bælg ragende mørke indtraf Generalen og hendes tropper sig senere på en resteplads i Gripskov, der viste sig at ligge klods op af et militærdepot, der straks blev invaderet af soldater i pink.

Efter en vellykket aktion og en god nats søvn gik turen til Oksbøl i Sydvestjylland. Oksbøllejren er en dansk militærlejr grundlagt i 1929. Kallesmærsk Hede ved Oksbøllejren er landets største skyde- og øvelsesområde på 6.500 hektar. Heller ikke dette område gik ramt forbi for en invasion af lyserøde fredssoldater.

Efter en hård kamp for fred i på Kallesmærsk Hede drog Pinkgomery og tropperne til Husby Klit, hvor nedbrudte, tyske bunkers fra anden verdenskrig står tilbage som minder om en svunden tid. Her blev de tilbageværende lyserøde tropper og holdt vagt, mens Pinkgomery tog hjem til Artelleriets hovedkvarter i Århus.Ingen kommentarer:

Send en kommentar