søndag den 30. juni 2013

40 Invasion: Operation Jyske Ghetto

27. aug. 2010

DERFOR INVADERER PINK ARMY AARHUS ARTILLERY ”LILLE ÅRHUS”.

Området omkring Sankt Hans Torv i København bliver invaderet af tilflyttende jyder, skrev Politiken (iBYEN.dk maj 2007), som ønskede at guide folk gennem den københavnske miniversion af Smilets By. Det gjorde de således:

”Lille Århus er den centrale del af Indre Nørrebro. Altså Sankt Hans Torv, Elmegade, Fælledvej, Guldbergsgade og Birkegade. Kvarteret har fået tilnavnet, fordi der her bor ekstremt mange tilflyttede jyder (læs indvandrere - PA), typisk enten studerende eller nyuddannede akademikere, som gerne vil være med på beatet i det københavnske. Det har til dels givet området et lidt provinsielt prægmed et touch af storby - altså som Århus, der jo både har universitet, domkirke, gågade og hele svineriet, men alt andet lige altså ikke er en storby. Omvendt kan man også se på Lille Århus som en slags Københavns svar på Londons Soho og Berlins Kreutzberg”. 

Pink Army Aarhus ARTillery – bliver helt klart boende i Stor Århus for at sætte sit præg på det Århusianske Kultur- og Street Art miljø. Vi har jo - som skrevet står - ”Det hele”.Ingen kommentarer:

Send en kommentar