søndag den 30. juni 2013

Supplement(SOK)

13. august 2010
Af General Pearlharbour

Nu har vi fået en uforbeholden UNDSKYLDNING fra lederen for Militær Politiet (MP) hos Søværnets Operative Kommando: De flinke MPer gik over STREGEN for SELVFØLGELIG har man lov til at fotografere SOK-bygningen fra et offentligt tilgængeligt sted. I de "gamle" koldkrigs dage var der en lov, der forbød at tage billeder af millitærinstallationer, men den findes ikke længere; det var derfor de "dygtige medarbejdere" havde forløbet sig.

En fotograf, der selv står på et frit tilgængeligt sted, kan lovligt tage billeder af bygninger og ting på ikke frit tilgængelige steder. Men ikke af personer, medmindre de giver samtykke (det har vist nok noget at gøre med straffelovens § 264).

I den aktuelle sag var den streg, MPerne havde overtrådt straffelovens § 150: "Når nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger sin stilling til at tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget, straffes han med fængsel indtil 3 år."

Pearl Harbour er IKKE interesseret i at genere nogen, der gør deres arbejde, lige meget hvor moralsk forkasteligt han oplever det arbejde. SÅ PearlHarbour blev enig med MP-lederen om at acceptere undskyldningen mod at denne så gennem fingrene med HÆRVÆRKET, (et VÆRK begået af en HÆR) som Pink ARTillery havde begået ved at klistre en sticker på et overvågningskamera (i værste tilfælde en bøde på 500 kr.).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar