torsdag den 27. juni 2013

32. Invasion : OPERATION I Love You


2. April 2010

I anledningen af Pink Army Aarhus ARTillerys 2 års fødselsdag blev ARoS - Århus Kunstmuseum igen i år mål for hærens fødselsdagsevent.

Udstillingen på ARoS netop nu hedder ”I Love You”. Udstillingen følges op af kærlighedsarrangementer i byens butikker, restauranter, hoteller m.fl.  i en event kaldet City of Love. Men ved en forglemmelse fik kuratoren ikke inviteret Pink Army Aarhus ARTillery, selvom gruppen den 14. februar udførte en omfattende Valentinsaktion til ære for kærligheden. Hæren måtte derfor tage sagen i egen hånd!

Over 10 soldater blev efterladt på udstillingen for at værne om fred, kærlighed og tolerance. Invasionen var ARTilleriets hid til vanskeligste opgave, grundet kameraovervågning og hektisk aktivitet blandt sikkerhedsvagter. Nogle af soldaterne allierede sig hurtigt med børn, andre blev taget til fange af vagter, og det frygtes at resten vil blive kostet ud af rengøringenspersonalet inden for nærmeste fremtid. 

Generalerne i Aarhus ARTillery valgte derfor at efterlade en række postkort i ART café og ARoS-shoppen til minde og invasionen og kærlighedsbudskabet, såvel som at sende 4 fødselsdagskort til ARoS-administrationen, med følgende hilsener fra fødselsdagsbarnet Pink Army Aarhus ARTillery.
Kort 1: Pink Toysoldiers against war. End all wars immediately! PEACE
Kort 2: Pink Army er tålmodig og mild, vi misunder ikke nogen noget, vi praler ikke, bilder os ikke noget ind. Vi modstår det meste, tror og håber på sejer, holder ud til det sidste.  Så bliver da fred, kærlighed og tolerance disse tre. Men størst af alt er kærligheden. LOVE
Kort 3: En Pink soldat blev taget til fange under sculpture by the sea. Vi frygter han sidder fanget under ARoS: Pink soldater er til for at skabe fred! Vi kræver derfor at han kommer frem i lyset for at gennemføre sin mission. UNDERSTANDING
Kort 4. Pink Army Aarhus ARTillery har invaderet I love You. Vi vil også uopfordret deltage i City of Love. 11 soldater blev på ARoS.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar