torsdag den 27. juni 2013

30 Invasion: OPERATION Fra din Valentin

PROPAGANDA

15. dec. 2009

Fredsaktion i Århus 

Sankt Valentinsdag d. 14. februar 2010.
Pink Army Aarhus ARTillery ønsker al krig, vold, slagsmål og ufred stoppet nu, og vi har brug for din hjælp. Deltag i aktionen ved at sætte lyserøde legetøjssoldater op i byen på Sankt Valentinsdag d. 14. februar 2010.

Køb små legetøjssoldater, mal dem Lyserøde og sæt dem op i byrummet på murværker, skilte, vindueskarme eller hvor du færdes. 

Kærligst Pink Army Aarhus ARTillery.

Legenden fortæller:
Claudius den Anden af Rom havde problemer med at rekruttere soldater til sin hær, hvorfor han forbød indgåelse af forlovelser og ægteskaber i Rom. Forelskede soldater var nok ikke så nemme at få i hæren. Præsten Valentin viede i hemmelighed de par, der ønskede det. Claidius lod Valentin arrestere, og straffen var, at han skulle bankes ihjel med køller og - som om, det ikke var nok - have hovedet kappet af. Mens Valentin ventede på sin henrettelse, blev han gode venner med fangevogterens datter. Inden han blev halshugget, sendte han et brev til hende underskrevet "din Valentin". Han blev halshugget den 14. februar 269 e.kr.

NB!

I anledningen af aktionen har ARTelleriet oprettet en Facebookside, da vi må erkende at Myspace, hvor vi hidtil har haft venner i Afghanistan, Japan, Frankrig, Tyskland, Rusland, Mongoliet og mange andre lande,  er ved at gå død. Desværre!

AKTIONSDAG: 14. februar 2010


Ingen kommentarer:

Send en kommentar