onsdag den 26. juni 2013

Propaganda udsendt på engelsk på Myspace.com

11. november 2008

11. november er 90-års dagen for underskrivelsen af den våbenhvile, der sluttede 1.Verdenskrig, også kendt som "The Great War" og "The War to End All Wars". 
Da det ikke skete på det tidspunkt, vil vi igen forsøge at føre ”Krigen der skal slutte alle krige": "Krigen for den lyserøde revolution" 

På 1. verdenskrig var følgende lande inddraget: 
Albanien, Arabien, Østrig-Ungarn, Belgien og kolonier, Brasilien, Bulgarien, Kina , Costa Rica, Cuba, Tjekkoslovakiet, Estland, Finland, Frankrig og Empire, Stor-britannien og Empire, Tyskland og Empire + danske soldater tvunget til kamp for Tyskland, Grækenland, Guatemala, Haiti, Honduras, Italien og kolonier, Japan, Letland, Liberia,Litauen, Luxembourg, Montenegro, Nicaragua, Panama, Persien, Filippinerne, Polen, Portugal og kolonier, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Siam, Tyrkiet, Transkaukasien, USA

Det er vores håb, at lige så mange lande vil kræve "Pink revolution" - og denne gang frivilligt.

Den gamle General og grundlægger af Pink Army General Roseus af København sagde engang, at lige siden han var en lille dreng, var han - som mange andre drenge i verden - bjergtaget af de hæderomspundne og fascinerende tanks, våben og soldater, der dør for det, de tror på. En aften, da han sad og så krigens rædsler på CNN, fandt han ud af, at han var nødt til at skabe en hær, der taler til den lille dreng inde i de voksne mænd, for derved at kunne udkæmpe krig. Generalen tænkte, at han måtte stoppe alle krige ved hjælp af legetøj. 

Forestil dig, hvis store mængder af små lyserøde legetøjssoldater i gaderne kunne engagere små drenge i tanken om fred!

Derfor, til slut dig Pink Army: ”Viva la Pink Revolution.Ingen kommentarer:

Send en kommentar