søndag den 30. juni 2013

49. Invasion: ISAF konsulater.

ISAF konsulaterPink Army Århus ARTillery har de sidste dage invaderet de århusianske konsulater for de lande der er med i ISAF ( International Security Assistance Force – NATOs operation i Afghanistan ). ISAF blev oprettet tilbage i december 2001 for at internationalisere den US amerikanske besættelse af Afghanistan - den daværende amerikanske præsident sagde de bevingede ord om at være med dem eller imod og i starten talte man også om “koalitionen af de villige lande” . ISAF blev formelt inviteret af den afghanske regering der blev dannet på et møde i Bonn i Tyskland og beråber sig på diverse FN resolutioner.

Faktum er at ISAF - af den afghanske opposition - ses som en besættelseshær, der entydigt står som en marionet på regeringens side. Set i det perspektiv deltager ISFA - og dermed Danmark - i en borgerkrig langt væk fra de lokale himmelstrøg. ISAF har nu over 10 år ført en ulige krig imod oppositionen - længere tid end den russiske besættelse af landet i 80erne varede og snart dobbelt så lang tid som 2. verdenskrig varede.

ISAF har i tidens løb bestået af 48 lande; nogle har trukket sig ud og andre har planlagt at gøre det i løbet af de næste år, men der er intet der peger på en afslutning af krigen i overskuelig fremtid. For at give udtryk for Pink Armys holdning til ISAF krigen i Afghanistan. har vi invaderet de århusianske konsulater for lande der deltager i styrken.

Lande der er eller har været med i ISAF : Albanien, Armenien, Aserbajdsjan, Australien, Belgien, Bosnien Herzegovina, Bulgarien, Canada, Danmark. De Forenede Arabiske Emirater, Estland, Finland, Frankrig, Georgien, Grækenland, Holland, Island, Irland, Italien, Jordanein, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg,Makedonien, Mongoliet, Montenegro, Nyseland, Norge, Polen Portugal, Rumænien, Sverige Schweiz, Singapore, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sydkorea, Tonga, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, USA og Østrig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar