tirsdag den 25. juni 2013

4. Invasion: OPERATION SHAKESPEARE.

23. april 2008

23. april er mærkedagen for William Shakespeare, der sandsynligvis blev født den 23. april 1564 og uden tvivl døde den 23. april 1616. I 'Hamlet' skrev Shakespeare: "Something is rotten in the state of Denmark". Citatet er brugt til at beskrive korruption eller en situation, hvor noget er forkert. Nu – ca. 500 år senere - er derstadig noget råddent i den Danske stat!

Den Danske stat deltager i krig!
Kort efter World Trade Center tragedien 11.9 2001 angreb USA Afghanistan og Talibanherskerne. Den amerikanske regering har tilkendegivet, at Osamar bin Laden var ansvarlig for tragedien i New York / Manhattan, og at Tali-ban støttede Bin Laden. Spørgsmålet er, om det er sandt eller ikke??? 

Siden begyndelsen af 2002 deltog Danmark i krigen. Og i foråret 2003 blev også Irak invaderet af tropper fra USA, Storbritannien og Danmark blandt flere andre. USA hævdede, at Irak havde masseødelæggelsesvåben og var en fare for USA og resten af verden, og at Sadam Hussein var involveret i terror. D. 13. december 2003 blev Saddam Hussein taget til fange og senere henrettet. Spørgsmålet er igen, om det er sandt eller ikke??? 

Soldaterne er stadig i Irak og i Afghanistan, og af uforståelige årsager er danske soldater blandt disse!!!

Da noget absolut er råddent i staten Danmark, invaderede Pink Army Aarhus ARTillery 'Fredens Torv' i Århus 23. april 2008.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar